Vyhledávání

V sestavě kola Šaman a Kuře

20.06.2016 18:28

Máme tady sestavu posledního kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 

Petr Brodský (Kopidlno) – Kopidlno se soutěží rozloučilo vysokou výhrou. Petr vychytal čisté konto, protože Kunčicím nedovolil skórovat ani z jednoho náznaku akce. 
Jan Švorc (Libáň) – Honza se jako správný kapitán snažil udržet svůj tým ve hře proti Žacléři, který střílel gól za gólem. Až do svého vystřídání patřil k těm lepším hráčům. 
Pavel Dvořák (Kobylice) – Pavel řídil obrannou hru Kobylic a umožnil tak spoluhráčům útočit a dávat góly. Obrana Kobylic nepropustila ani jednu gólovou střelu. Pavel uzavřel skóre utkání brankou z pokutového kopu. 
Martin Skála (Žacléř) – Martin nastoupil až do druhého poločasu. Přesto stihl v závěru zápasu vstřelit dvě branky do sítě Libáně. 
Jaroslav Jiřička (Dolní Kalná) – Jarda nahradil Tomáše v střílení branek a vstřelil do sítě Valdic dva góly. I on má velikou zásluhu na prvním místě svého týmu. 
Ondřej Gaszi (Kunčice) – I když Kunčice vysoko prohrály, tak to nic nemění na faktu, že Ondra podal v tomto zápase výborný výkon. Prostě se stává, že soupeř je lepší. 
Zdeněk Tauchman (Dolní Kalná) – Kapitán týmu opět hrál výborně. Jeho dva vstřelené góly nasměrovaly jeho tým k prvnímu místu v záchranářské skupině. 
Pavel Zedek (Kopidlno) – Pavel si s chutí zahrál proti posledním Kunčicím. Do jejich sítě vstřelil dva góly. 
Tomáš Skála (Žacléř) – Tomáš otevřel skóre zápasu s Libání a nasměroval svůj tým k vysokému vítězství. V prvním poločase Tomáš přidal ještě jednu branku. 
Tomáš Rejman (Valdice) – Tomáš otevřel skóre zápasu proti Dolní Kalné a věřil, že jeho tým vyhraje. Jenomže ve vyrovnaném zápase byla Kalná produktivnější. 
Jiří Dítě (Kobylice) – Jirka byl ústřední postavou zápasu proti Chlumci. Jeho dva vstřelené góly nasměrovaly jeho tým k záchraně v 1.B. třídě.

 

PRO HRÁČE KOLA HLASUJTE NA ADRESE: www.fotbalunas.cz/sestava-kola/3753/sestava-kola-14-kolo-kralovehradecky-1-b-trida-sk-g-2015-2016/