Vyhledávání

Report z Hlušic proti našemu béčku

14.06.2016 17:39

V prvním poločas hosté jasně lepší

Tento zápas pojali Hlušice jako zkoušku na novou sezonu a do sestavy zařadily šest dorostenců. V předváděné hře to bylo samozřejmě znát a i když domácí nehráli špatně, tak hosté jejich chyby tvrdě trestali. Už v 19.minutě se prosadil hostující Vávra a poslal svůj tým do vedení 0:1. Domácím se postupně zlepšovala komunikace a i lépe kombinovali, ale chyb se nevyvarovali. V 25.minutě zvýšil na 0:2 hostující kapitán Tobišek. V závěru poločasu hosté přidali ještě jeden gól, když se trefil hostující Trutnovský. Hostům se tak podařilo vysoko vyhrát první poločas, ale domácí tým naznačil, že má na víc.
 

V druhém poločase domácí málem dotáhli manko z prvního poločasu

Po domluvě v kabině, domácí hráči zpřesnili hru a hned to bylo znát. Domácí se snažili o vstřelení branky, ale hostující obrana dlouho pracovala spolehlivě a žádnou gólovou akci nepřipustila. Dvakrát musel zasahovat i hostující gólman Novotný. V 70.minutě byl v hostujícím vápně faulován Beránek a rozhodčí odpískal pokutový kop v prospěch domácího týmu. Penaltu bezpečně proměnil Erik Pařízek a snížil na 1:3. Čtyři minuty před koncem se domácím podařila hezká akce, na jejímž konci Šimůnek vysunul Erika Pařízka, který se slabší pravou nohou trefil do rohu brány a snížil tak na rozdíl jediné branky. Hosté v závěru zápasu svůj hubený náskok uhájili a odvezli si tak z Hlušic cenné vítězství 2:3.
 

Ohlasy k zápasu

 

SK Čechie Hlušice B

Trenér Jaromír Průcha: V posledním utkání této sezony jsme sice prohráli, ale zkoušeli jsme si, jak to bude vypadat v té nadcházející. Do sestavy jsme zařadili šest dorostenců. V prvním poločase, který jsme prohráli 0:3, to bylo znát, i když naše hra nebyla nejhorší. V druhém poločase přišlo výrazné zlepšení a málem jsme dokázali zápas zremizovat. Všem hráčům děkuji za předváděné výkony po celou sezonu, kdy jsme skoro až do konce bojovali o první místo.
 

FC Spartak Kobylice B

Vedoucí mužstva Jaroslav Valenta: Domácí nastoupili v sestavě se šesti dorostenci a hlavně v 1. půli to bylo znát. Po změně stran Hlušice B stahovaly skóre, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.