Vyhledávání

První utkání áčka před sezónou

24.07.2016 23:02

FCSK A- NEPOLISY A 2:3 (1:0)

Branky: Dítě Jiří, Šoufek Jakub

Sestava: Novotný Lukáš (46. Kvasnička Lukáš)- Khol Martin, Dvořák Pavel, Vincour Filip, Hejcman Jakub,- Říha Lukáš, Šoufek Jakub, Trutnovský Vít, Klimt Petr,- Dušek Tomáš (60.Tobišek Libor), Dítě Jiří.

 

Bez tří hráčů základní sestavy (Tomáš Havlíček, Jaroslav Vávra, Roman Brzek) jsme nastoupili k prvnímu zápasu před nadcházející sezónou na našem novém hřišti s umělým povrchem. 

První poločas probíhal ve velkém tempu za naší výrazné převahy a už jsme se ujali vedení ve 14.minutě po přihrávce Lukáše Říhy  se prosadil v pokutovém území náš snajpr Jirka Dítě. Celý první poločas jsme byli lepším týmem, mimo poslední patnáctiminutovky kdy nás soupeř přitlačil a v závěru první půle si vytvořil i několik slibných šancí, které však ke vstřelení branky nevedli. 

Po změně stran se odehrával opět urputný boj o střed hřiště ve kterém měl opět náš tým navrch. Hostům se podařilo vyrovnat v 62.minutě z pokutového kopu po faulu ve velkém vápně Filipa Vincoura, který proměnil Lukáš Pánek. O 2.minuty později jsme šli opět do vedení zásluhou Kuby Šoufka, který proměnil svoje sólo až na podruhé s narážečkou o hostujícího brankáře. V 75.minutě se hostům podařilo vyrovnat, nejdříve fauloval před pokutovým územím náš brankář pronikajícího útočníka hostů, za což dostal červenou kartu, hráli jsme tedy pouze o deseti hráčích, následný přímý kop vyrazil náš brankář na rohový kop, ale v zápětí z rohu vyrovnal Jarda Vaníček na 2:2. Poté se hrálo vyrovnané utkání, my jsme pouze v deseti bránili nerozhodný stav a spoléhali na brejky, které nám bohužel nevyšly a hosté v samotném závěru otočili konečné skóre utkání ve svůj prospěch. 

Za předvedený výkon zaslouží všichni naši hráči uznání a už se těšíme na příští týden, kdy přivítáme v prvním kole poháru KFS Bystřian Kunčice a doufáme, že postoupíme do druhého kola a přivítáme opět na našem hřišti lepšího z dvojice Chlumec n.C.- Miletín.