Vyhledávání

Po bojovném výkonu pouze bod

21.08.2016 19:14

FCSK B- LUŽEC N.C. 2:2 (1:1)

Branky: Šoufek Jakub, Rašín Daniel

Sestava: Hanuš Pavel,- Dařbujan Jakub, Rajman Jiří, Klimt Petr, Kuchař David,- Dušek Tomáš (72.Rašín Daniel), Šoufek Jakub, Tobišek Libor, Klzo Martin,- Ragula Jan (60.Pozler Jan), Havlíček Tomáš.

Na druhé mistrovské utkání k nám zajížděl celek z Lužce, který v loňské sezóně nepatřil k favoritům a tak jsme očekávali naše vítězství. Byli jsme posíleni o tři hráče A týmu a k utkání nastoupili i tři naši dorostenci. Od začátku bylo utkání vyrovnané s minimem šancí na obou stranách i když jsme měli veliké štěstí, když se hostům podařilo hezkou střelou orazítkovat břevno naši svatyně. Do 40.minuty bylo utkání stále bez branek, poté se uvolnil v našem vápně Krejčí, obešel vše co mu stálo v cestě a hosté šli do vedení 0:1. O dvě minuty později se výborně u brankové lajny uvolnil náš dorostenec Honza Ragula a krásnou přihrávkou nechal vyniknout Kubu Šoufka, který do prázdné branky hostů vyrovnal na poločasových 1:1.

Úvod druhého dějství nám nevyšel a po nedorozumění našich stoperů s brankářem, šli hosté v celku snadno opět do vedení. Poté jsme si pár šancí ještě vytvořili, ale hostujícího brankáře jsme nemohli překonat. O vyrovnání se postaral opět hráč dorostu Dan Rašín, který střelou zvanou ,,padající list" přehodil brankáře hostů a vyrovnal na 2:2. Oba týmy chtěli strhnout vítězství na svoji stranu, ale nikomu již nebylo z hůry dáno. Nejprve v 83.minutě hlavičkoval zcela osamocený hráč hostů z malého vápna do kukuřice a o tři minuty později Dan Rašín orazítkoval obě dvě tyče branky Lužce a tak  vcelku v pohledném utkání se oba týmy o body pouze dělili.

Před zápasem jsme chtěli bodovat na plno, ale bohužel nám to nevyšlo, pochválit za dnešní bojovný výkon musím všechny hráče, kteří utkání odjezdili a vyzdvihnout bych chtěl opět výkon Pavla Hanuše a za přístup všechny tři dorostence, kteří k utkání nastoupili.