Vyhledávání

Krutá šestiminutovka pro naše dorostence.

17.10.2016 09:40

STĚŽERY- FCSK D 5:0 (0:0)

Sestava: Rašín Dan,- Novák Martin, Pozler Jan, Wagner Adam, Zima Radek,- Drahokoupil Dan, Valenta Jaroslav, Taichman Martin, Ponocný Štěpán,- Ragula Jan, Herzog Filip.

střídali: Pilc Štěpán, Hloušek David, Bureš Dominik, Balcar Patrik.

První poločas jsme odehráli velice dobře v defenzivě i když měl soupeř více ze hry. Náš mladý tým oproti věkově staršímu soupeři zaostával pouze ve fyzické vyspělosti, ale to jsme doháněli vynikající bojovností. Naši velikou šanci neproměnil zhruba ve 35.minutě po samostatném úniku David Hloušek. Do kabin jsme odcházeli za nerozhodného výsledku 0:0 a byla to pro nás vzpruha do dějství druhého.

Po změně stran jsme dokázali s našim soupeřem držet krok pouze do 69.minuty, kdy jsme dostali zbytečnou branku po ztracení míče ve středu hřiště. V tomto okamžiku se naše hra sesypala jak domeček z karet a za 6.minut jsme inkasovali 5 branek. Nelze nikomu nic vyčítat, hráli jsme na pokraji našich možností, ale soupeřovi osmnáctiletí kluci jsou prostě fyzicky někde jinde. 

Kluci i za pětigólovou porážku zaslouží uznání a obdiv jak od nás trenérů, tak i po zápase od domácích fanoušků a hráčů.

HRÁČI UTKÁNÍ:

1.Bureš Dominik

2.Adam Wagner

3.Filip Herzog