Vyhledávání

Jednoznačné vítězství v Chlumci nad Cidlinou

19.09.2016 09:53

Chlumec B- FCSK A 2:7 (0:1)

Branky: 71.Kučera Miroslav, 81.Špás Jiří- 16.,53.,66.Havlíček Tomáš, 56.Vávra Jaroslav, 58.Appl Daniel (vlastní), 70.Dítě Jiří, 88.Dvořák Pavel.

Sestava: Novotný Lukáš,- Hejcman Jakub (29.Klimt Petr), Šoufek Jakub, Dvořák Pavel, Dařbujan Jakub,- Říha Lukáš, Trutnovský Vít, Vávra Jaroslav, Brzek Roman (62.Sedláček David),- Dítě Jiří, Havlíček Tomáš (76.Tobišek Libor).

S podvědomím, že jsme v Chlumci ještě nevyhráli, ale s bojovnou náladou jsme vstoupili do derby v lepší sestavě než-li minulý týden, ale stále chyběli zraněný Martin Khol a zaneprázdněný Filip Vincour. 

Do utkání jsme vstoupili bez bázně a hany a měli jsme spoustu šancí rozhodnout celý zápas již v prvním poločase, ale ani ty nejvyloženější šance jsme neproměnili a tak jediným zásahem do černého byla v prvním poločase hlavička Tomáše Havlíčka po nádherném centru Romana Brzka. Kdyby jsme po prvním poločase vedli o čtyři branky, nemohl by nikdo říci ani POPEL, ale nutno podotknout, že nás také ve dvou případech podržel brankář Lukáš Novotný, hlavně v poslední minutě prvního dějství.

Po změně stran to už bylo jiné kafíčko a soupeř se musel cítit jako na kolotoči. Přes dobře pracující zálohu, ve které jsme měli jasně navrch se odvíjelo vynikající představení ve kterém hrál prim Tomáš Havlíček, autor hatriku a to ještě spoustu šancí neproměnil. Výstavní branky přidali i Jarda Vávra a Jirka Dítě. Negativem v tomto utkání bylo zranění Kuby Hejcmana, kterému přejemu brzké uzdravení a nastoupení našeho trenéra do pole. Od té doby se soupeř dostal do hry, místo abychom svoje skóre navýšili tak to byl právě soupeř který začal hrát a z pohodového vedení 0:6 snížil na 2:6. Tečku za tímto zápasem udělal hlavičkou z rohu Pavel Dvořák a potvrdil tak naše zasloužené vítězství i když mohlo být i dvouciferné.

OHLASY PO UTKÁNÍ: 

LIBOR TOBIŠEK (FCSK A): Jednoznačný průběh utkání se projevil i na výsledku. Třešničkou na dortu byl gól ze sbírky Tomáše Havlíčka, patičkou mezi brankářovi nohy. Tom byl jednoznačnou hvězdou zápasu svým hatrikem. Kluci odvedli velmi dobrou fotbalovou práci.

JAROSLAV KOZA (CHLUMEC): V dnešním zápase nám dali hosté lekci jak se má hrát fotbal. Soupeř z Kobylic byl ve všech směrech lepší, ať to byl důraz, pohyb a nasazení. První poločas z naší strany jakž takž šel, ale druhý byl propadák. I přes vysokou prohru si zaslouží pochvalu dorostenci Myška, Veselský, Kučera a za první poločas Hartman. Pokud si někteří hráči myslí, že se v I.B. třídě nemusí trénovat tak se hluboce mýlí.