Vyhledávání

FCSK D- LOVČICE

09.10.2016 16:37

FCSK D- LOVČICE 4:2 (1:0)

Branky: Ouzký Dominik 2, Wagner Adam, Ragula Jan.

Sestava: Rašín Dan,- Ilič Ratko, Taichman Martin, Wagner Adam, Zima Radek,- Drahokoupil Dan, Valenta Jaroslav, Ouzký Dominik, Říbek Dominik,- Ragula Jan, Balcar Patrik.

střídali: Ponocný Štěpán, Herzog Filip, Novák Martin, Tran Duc Thien, Pilc Štěpán.

Konečně jsme se dočkali vítězství a to zaslouženého. Kluci celý zápas odmakali, oddřeli a konečně jsme byli i v kombinaci lepší, nežli náš dnešní soupeř. První branku utkání vsítil z trestného kopu Adam Wagner, který krásně obstřelil zeď a brakář hostů neudržel balón a ten mu propadl do sítě, 1:0. Celý první poločas se odehrávala vyrovnaná bitva, ale hosté si žádnou šanci ke vstřelení gólů nevypracovali, díky naši dobře fungující defenzivě. 

Úvod druhé půle nám již tradičně nevyšel a hned ve 47.minutě po našich třech chybách za sebou soupeř vyrovnal na 1:1. Naše slabší dvacetiminutovka změnu ve skóre nepřinesla a tak jsme to byli my, kdo udeřil. Během 8.minut jsme vstřelili tři branky a bylo rozhodnuto. Na 2:1 zvyšoval po pěkné souhře s Filipem Herzogem, dnes neúnavný Jan Ragula. O další dvě branky se postaral nejlepší hráč na hřišti Dominik Ouzký a zvýšil tak náš náskok již na rozdíl tří branek. Hostům se podařilo ještě snížit v 88.minutě z pokutového kopu na 4:2, ale další komplikaci jsme již nepřipustili. 

Celý kolektiv zaslouží pochvalu za předvedený výkon, těžko vybrat nejlepšího hráče, jelikož výkon byl kolektivní, přesto bych chtěl vyzdvihnout výkon Dominika Ouzkého, Filipa Herzoga a neúnavného Honzy Raguly.

JEN TAK DÁL KLUCI!!!!!!!!!!