Vyhledávání

Doma opět bez ztráty bodu

25.09.2016 08:45

FCSK A- MILETÍN 3:1 (2:1)

Branky: 7., 27. Dítě Jiří, 81.Trutnovský Vít,- 43.Krátký Martin.

Sestava: Novotný Lukáš,- Dařbujan Jakub, Šoufek Jakub, Dvořák Pavel (46.Marek Filip), Klimt Petr,- Brzek Roman, Trutnovský Vít, Vávra Jaroslav, Sedláček David (63.Dušek Tomáš),- Havlíček Tomáš (46.Pšenička Jiří), Dítě Jiří (91.Khol Martin).

Začátek utkání nám vyšel podle představ a na soupeřovu branku se valil jeden útok za druhým. Odměnou nám byla branka již v 7.minutě, kdy Jirka Dítě šajtlí obstřelil brankáře a šli jsme do vedení. Náš tlak stále nepolevoval, ale soupeř hrál velice dobře, hlavně ve středové řadě a dokázal nás také dostat do úzkých, jenomže naše dobře pracující defenziva jim nedovolila vystřelit na branku. Ve 27. minutě se dostal ke střele za pokutovým územím opět Jirka Dítě a přízemní střelou k pravé tyči nedal brankáři hostů šanci a šli jsme do dvoubrankového vedení. Gól do šatny jsme dostali ve 43.minutě, po špatném obsazení vhazujícího hráče, který odcentroval do našeho vápna na zcela osamoceného hráče hostů, který snížil na rozdíl jediné branky.

Po změně stran byl začátek opět pod naší kontrolou a chtěli jsme rozhodnout co nejdříve o třech bodech. Jenomže soupeř ukázal, že ne náhodou hrál ještě loni I.A. třídu a svou fotbalovostí nás od 60. do 80. minuty dostal pod soustavný tlak, který jsme s trochou štěstí přečkali bez úhony. Klíčovým momentem utkání byla 70.minuta, kdy zcela osamocený hráč Miletína minul s velikým přispěním Petra Klimta, který střelu vytěsnil na roh, naši již prázdnou branku. Poté měli tisíciprocentní šanci rozhodnout utkání Tomáš Havlíček, který sám před hostujícím brankářem minul zařízení a o pár minut později Jirka Dítě, který obešel i brankáře, ale vrátívší se obránce hostů vykopl míč směřující do opuštěné svatyně Miletína. Vše rozhodl deset minut před koncem Víťa Trutnovský po brejku Jirky Dítě uzavřel skóre utkání na konečných 3:1.

Vítězství se tedy nerodilo vůbec lehce, ale za bojovný výkon proti velice fotbalovému týmu jsme si tři body zasloužili, ale je nutné se do příštích zápasů ponaučit a vyvarovat se zbytečné nekoncentrovanosti. Všichni hráči si zaslouží pochvalu za bojovnost a trojice rozhodčích za korektně vedené utkání.

HRÁČI UTKÁNÍ:

1. Jiří Dítě

2. Jakub Dařbujan

3.Petr Klimt